რესტორნის მენეჯერი
თარიღები:
23 აპრ - 15 მაი
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
რესტორნის მენეჯერი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
ხელფასი:
3000 - 3500
აღწერა:
Craft Food ჰოლდინგის შვილობილი კომპანია „კრაფტ გრილი და ლუდი“ აცხადებს ვაკანსიას რესტორნის მენეჯერის პოზიციაზე, ქ.თბილისში.

ძირითათი მიმართულება: გრილი (ხორც-პროდუქტები) და მასთან დაკავშირებული ყველა სახის მენიუ და კრაფტ ლუდი.

სამუშაო პირობები:
  • სამუშაო დრო: კვირაში 5 დღე.
  • ადგილმდებარეობა: ქ. თბილისი, ბელიაშვილის ქუჩა N103.
  • ანაზღაურება: 3000-3500 Net.

ძირითადი მოვალეობები:
  • რესტორნის სრულფასოვნად ფუნქციონირების უზრუნველყოფა ბრენდის საოპერაციო სტანდარტების შესაბამისად;
  • საოპერაციო პროცედურების რესტორნის მომსახურე პერსონალისათვის გაცნობა და მათი შესრულების მონიტორინგი. ხარისხის კონტროლისა და სურსათის უვნებლობის პროცედურების დაცვა კომპანიის პოლიტიკასა და ჯანდაცვის რეგულაციების შესაბამისად. საჭიროებისამებრ გამოსასწორებელი ზომების მიღება;
  • რესტორნის გაყიდვების მიზნების მაქსიმიზაცია სხვადასხვა გზებით, მათ შორის მარკეტინგულ ღონისძიებებში მონაწილეობის მიღების გზით. გაყიდვების გაზრდისათვის შესაბამისი გეგმების შემუშავება და მათი განხორციელება;
  • რესტორანში მომსახურების სტანდარტების დანერგვა და ამ სტანდარტების ზედმიწევნით შენარჩუნება;
  • ხარისხის, მომსახურებისა და რესტორნის სისუფთავის სტანდარტების მუდმივი დაცვა და გაუმჯობესების უზრუნველყოფა, ასევე საკვები პროდუქტების ხარისხის მონიტორინგი;
  • დაქვემდებარებული პერსონალის მართვა და კოორდინაცია, შესაბამისი ტრეინინგების ჩატარება დამტკიცებული სისტემებისა და დანერგილი პრაქტიკის შესაბამისად;
  • დღის მანძილზე რესტორანში თანამშრომელთა საჭირო რაოდენობის ყოფნის უზრუნველყოფა. თანამშრომლების საქმიანობის ხარისხიანად და დროულად შეფასება;
  • რესტორნის კომპანიის საოპერაციო პოლიტიკასა და პროცედურებთან შესაბამისობის უზრუნველყოფა. რესტორნის საქმიანობის შეფასება/გაანალიზება, რესტორნის შემოწმებისას მიღებული შეფასებების გათვალისწინება. 

მოთხოვნები:
  • მსგავს პოზიციაზე მინიმუმ 3 წლიანი მუშაობის გამოცდილება 
  • პრობლემური სიტუაციების მართვის უნარი
  • სამუშაო პროცესის ორგანიზებისა და მართვის უნარი
  • დროის მართვის უნარი.

პიროვნული თვისებები და უნარ-ჩვევები:
  • ორგანიზებულობა და დეტალების მიმართ ყურადღება;
  • პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • დროის ეფექტური განაწილების უნარი;
  • გუნდის მართვისა და დელეგირების უნარი;
  • ფინანსური მართვის უნარი;
  • ძლიერი ლიდერული და ინტერპერსონალური უნარები;
  • თანამშრომლების მოტივაციის უნარი;
  • ეფექტური კომუნიკაციის უნარი.

განცხადების მიღების ბოლო ვადაა - 2025 წლის 15 მაისი.

რეზიუმეს გამოგზავნა შესაძლებელია შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: career@craftfood.ge 

„subject” ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება „რესტორნის მენეჯერი".

მსგავსი განცხადებები
ბარის მენეჯერი

HH Recruitment


22 აპრ - 30 აპრ

გენერალური დირექტორი

ფრანგული ბულანჟერეა ბრეტონი


28 მარ - 26 აპრ

მენეჯერი

Sheffpoint


31 მარ - 29 აპრ

გენერალური მენეჯერი

Kiketi Greenhouses


07 აპრ - 06 მაი

მენეჯერი

Hotel Green Sheep


08 აპრ - 07 მაი