რესტორნის მენეჯერი
თარიღები:
19 აპრ - 03 მაი
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
რესტორნის მენეჯერი რესტორნის/ბარ მენეჯერი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
ხელფასი:
2000 +ბონუსი
აღწერა:
აჯისაი სუში - რესტორანი აცხადებს ვაკანსიას მენეჯერის პოზიციაზე.
ქალაქი: თბილისი, ვაკე. 
სამუშაო გრაფიკი:  5/2 
სამუშაო საათები:  12:00 საათიდან 23:00 საათამდე 
 ანაზღაურება:   2000 ლ + ბონუსები 

ფუნქცია მოვალეობები: 
  • მაგიდების ჯავშანთან დაკავშირებით სატელეფონო და სხვა ტიპის კომუნიკაცია  
  • მარაგების უწყვეტობის მუდმივი კონტროლი; 
  • პროდუქციის მიღება-მითვლა დადგენილი წესის შესაბამისად; 
  • რეალიზებული პროდუქციის პროგრამული ასახვა; 
  • პროდუქციის ვადების კონტროლი; 
  • ნაღდი და უნაღდო სალარო ოპერაციების წარმოება; 
  • აღწერების სრულფასოვნად ჩაატრების კონტროლი; 
  • სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვის კონტროლი; 
  • მომსახურების მაღალი ხარისხის უზრუნველყოფამომხმარებელთან ურთიერთობის ეტიკეტის ცოდნა და მომსახურების სტანდარტების სრული დაცვა 
  • და სარესტორნო საქმიანობასთან დაკავშირებული სხვა ფუნქციების შესრულება 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები: 
  • მსგავს პოზიციაზე გამოცდილება 2 წელი  
  • მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა და კომუნიკაბელურობა 
  • POS სისტემების ცოდნა 
  • სასურველია პროგრამაში მუშაობის გამოცდილება (FINA) 

ბენეფიტები: 
  • კვება 
  • რესტორნის პროდუქციაზე 30%-იანი ფასდაკლება 
 
დაინტერესების შემთხვევაში გთხოვთ გადმოგვიგზავნოთ თქვენი CV ელ. ფოსტით შემდეგ მისამართზე ajisaisushirestaurant@gmail.com, ან ტელ: +995 500 77 77 12.  
 
მსგავსი განცხადებები
გენერალური დირექტორი

ფრანგული ბულანჟერეა ბრეტონი


28 მარ - 26 აპრ

გენერალური მენეჯერი

Kiketi Greenhouses


07 აპრ - 06 მაი

მენეჯერი

Hotel Green Sheep


08 აპრ - 07 მაი

მენეჯერი

Sheffpoint


31 მარ - 29 აპრ

მენეჯერი

რესტორანი ხაშ-ხაში


04 აპრ - 03 მაი