აღწერა:
ვიჩევერსა აცხადებს ვაკანსიას ბარისტა / ბარისტას დამხმარეს პოზიციაზე.
ბარისტას შერჩევის წინასწარი კრიტერიუმი:
თუ თვლით, რომ ბარისტა ხართ:
- მაშინ პრეტენდენტმა გასაუბრებაზე უნდა შეძლოს:
- ესპრესოს მომზადება გრამისა და წამის გათვალისწინებით.
- კაპუჩინო/ლატტეს და ესპრესსო მაკიატოს მომზადება მინიმალური ლატტე-არტის წესების დაცვით.
თუ თვლით რომ ბარისტად მუშაობას შეძლებთ:
- მაშინ აუცილებელია ბარისტად მუშობის მცირედი გამოცდილება, რომ შეისწავლოთ ყავის სასმისის მომზადება IEA იტალიური ესპრესსო აკადემია, (SCA) სპეციალური ყავის ასოციაციის და Latte Art Grade-ის მიერ შემუშავებული წესებითა და ტექნოლოგიით.
ბარისტას დამხმარის პოზიციაზე:
- აუცილებელია ჰორეკას სფეროში მუშაობის მცირედი გამოცდილება
მოთხოვნები:
- სიახლეებთან და ცვლილებებთან ადაპტაციის კარგი უნარი.
- სამუშაო დროის ეფექტურად განაწილებისა და მართვის უნარ-ჩვევები.
- დაძაბულ რეჟიმში, სწრაფ სამუშაო რიტმში მუშაობის უნარი.
- ინგლისური და რუსული ენების ცოდნა (სასურველია).
მოვალეობები:
- ცხელი და ცივი სხვადასხვა სახეობების ყავის სასმისის მომზადება.
- ყავის მენიუს დეტალურად ცოდნა და აღწერა-შეთავაზება მომხმარებლებისათვის.
- ყავის მარცვლების სრულყოფილი ცოდნა, სტუმართან შეთავაზება და ახსნა დეტალურად. -კაფის სისუფთავის შენარჩუნება მოთხოვნების შესაბამისად (როგორც ბარში ასევე დარბაზში).
- თავაზიანი და სწრაფი მომსახურება.
- დადებითი განწყობის შენარჩუნება კაფეში ერთი ან რამდენიმე პოზიციის ცოდნა და მათზე მუშაობის უნარი.
- უზრუნველყოს ყველა პოლიტიკის, პროცედურის და სტანდარტის დაცვა კაფეში
სამუშაო გრაფიკი: კვირაში 5 დღე
ანაზღაურება საათობრივი: გამოცდილების და ცოდნის მიხედვით: 4.5ლ-დან 6ლ-მდე ( 600 დან -1200-მდე )
ხელფასი გაიცემა 15 დღეში ერთხელ.
გრაფიკი: 1 ცვლა - 9:00-16:00. 2 ცვლა 16:00-23:00.
მისამართი: თბილისი, ი. აბაშიძის 29
CV არ განიხილება ფოტოსურათის გარეშე. დინტერესების შემთხვევაში გამოაგზავნეთ თქვენი CV/რეზიუმე შემდეგი ელ. ფოსტის მისამართზე: 2016viceversa@gmail.com CV გამოგზავნა შესაძლებელია Viber/ WhatsApp ან დაგვიკავშირდით ნომერზე: +995 579 05 42 70 ან +995 595 28 68 68