სამზარეულოს კოორდინატორი
თარიღები:
12 სექ - 26 სექ
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
ადმინისტრატორი (HoReCa) მზარეულის თანაშემწე სერვისის მენეჯერი კვებისა და სასმელების მენეჯერი ოპერაციები სწრაფი კვების თანამშრომელი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
ენები:
ქართული ინგლისური
განათლება:
ბაკალავრი
აღწერა:
"დასაქმების სააგენტო ეიჩარი" აცხადებს ვაკანსიას - სამზარეულოს კოორდინატორის პოზიციაზე.
შერჩეული თანამშრომელი სამუშაოს შეასრულებს  კომპანია "გლოვო ჯორჯია ინფრასთრაქჩასთან" (Glovo) თანამშრომლობის ფარგლებში.

სამუშაო პირობები:
  • ობიექტი მუშაობს 24 საათის განმავლობაში, შესაბამისად სამუშაო მოითხოვს ცვლებში მუშაობას, კვირაში ჯამში 40 საათი, მათ შორის ღამის საათებში

მთავარი მოვალეობები და პასუხისმგებლობები:
  • მონაწილეობის მიღება სამზარეულოს ასისტენტების შერჩევისა და ტრენინგის   პროცესში
  • სამზარეულოს ასისტენტებისთვის პასუხისმგებლობების გადანაწილება
  • გუნდის ზედამხედველობის ინსტრუნტების შემუშავება
  • გუნდის წევრების სამუშაო გრაფიკის მომზადება და შესამისობის უზრუნველყოფა,
  • შვებულებებისა და დასწრებების აღრიცხვა
  • სამზარეულოს მუშაობის პროცესის ზედამხედველობა და მოქმედების გეგმისშესრულების უზრუნველყოფა
  • მომწოდებლებთან კომუნიკაცია
  • ყველა შეკვეთის მიღებისა და დამუშავების ზედამხედველობა/უზრუნველყოფა
  •  სამზარეულოს ოპერაციებთან ან/და შეკვეთებთან დაკავშირებული ყოველდღიური პრობლემების აღმოჩენა და არსებობის შემთხვევაში აღმოფხვრა
  • სამზარეულოს პროტოკოლის განვითარებაში ან/და ცვლილებაში მონაწილეობის მიღება
  • პერიოდული ანგარიშების მომზადება განხორციელებული აქტივობების შესახებ და პარტნიორებთან შესაბამისი კომუნიკაცია
  • ცვლილებებისთვის კოორდინაციის გაწევა ახალი სერვისების განსახორციელებლად
  • სისუფთავისა და ჰიგიენის გეგმის პროცესურებისა და პოლიტიკის მართვა და შესაბამისი ჩანაწერების წარმოება/ აღრიცხვა. 
  • პარტნიორებისა და ასასიტენტების ზედამხედველობა ყველა წესის დაცვის უზრუნველსაყოფად
  • კომპანია " გლოვოს" საკუთრებაში არსებული ყველა ინვენტარის მართვა და ზედამხედველობა
  •  ოპერატიულობის უზრუნველსაყოფად ყველა ადგილობრივი დოკუმენტაციის შეგროვება, რაც აუცილებელია სამზარეულოს ოპერაციების გაიდლაინების მიხედვით
  • სურსათის ხარისხის შესაბამისი პროცესების კონტროლი
 
კრიტერიუმები, რომელსაც კანდიდატი უნდა აკმაყოფილებდეს:
  • 1 წლიანი სამუშაო გამოცდილება მენეჯმენტის პოზიციაზე ( უპირატესად ჩაითვლება კვების სფეროში მუშაობის გამოცდილება)
  • პრიორიტეტად ჩაითვლება HACCP-სა და სურსათის უვნებლობის სტანდარტების ცოდნა
  • სასურველია ინგლისური ენის ცოდნა
  • ორგანიზებული
  • პერსონალის მოტივირებისა და ხელმძღვანელობის უნარი
  • სწრაფი აზროვნება და თავდაჯერებულობა
  • პრობლემის სწრაფი გადაჭრის უნარი
 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ  გამოეხმაუროთ განცხადებას „  გაგზავნე CV“ ღილაკის საშუალებით.

გისურვებთ წარმატებებს!